För enstaka personer

Schemalagda kurser
Vi har en hel del spännande företagsutbildningar som presenteras på vår hemsida  som du   hittar du under fliken utbildningar.

 

Anpassade kurser
Ett effektivt alternativ är att anpassa kurserna utefter ditt behov.

 

Konsulter
Kopplas på om ni har någon person som behöver hjälp eller som en fortsättning på något ni har utbildat er inom.

 

Kompetens paket
Vi har 3 olika paket att välja mellan där ditt företag får löpande timmar av konsultering och utbildning med support via mail. Du kan när som helst byta paket och detta löper på månadsvis. Paket:  6 / 9/ 18 konsulttimmar / månad, utbildning, analys och åtgärdsförslag. Du kan välja ett paket och fortsätta med ett annat nästa månad utan förbindelser. Det sägs upp 1 månad innan avslut. Kontakta oss direkt för upplägg.

 

Färdiga kurspaket
Vi har ett antal intressanta färdiga kurspaket att välja mellan vilket ger dig en möjlighet att få en komplett utbildning till ett mycket förmånligt pris.

För flera personer i företaget

Workshops
Detta ordnar vi för er som vill träna extra mycket., ta med ert eget material. Ibland har vi även egna öppna workshops. Håll utkik!

 

Anpassade kurser
Utformas efter  era behov och är ett mycket effektivt alternativ.

 

Seminarier
Gör vi för dig som behöver dra något intressant för er personal eller för er som vill skräddarsy något som löser era problem.

 

Klippkort eller kompetenskort
Försäkra dig om att ni har kontinuerlig utbildning! Du blir bäst på det senaste.

Startpaket i alla ämnen
Vi kommer ut på plats hos er och gör en första inventering och förslag på åtgärd som besparar er både tid och pengar. Vi kan även göra paket av detta där vi tar fram en plan på hur ni ska gå tillväga för att få ut det mesta möjliga av det ni vill ha. Ni kan exempelvis välja analys, inventering och åtgärdsförslag och därefter konsulttimmar blandat med anpassade kurser eller konsult på plats hos er. Allt med konsultation med oss och kontaktperson hos er.

Kontakta oss via mail eller per telefon

 

  0707 – 10 90 00  — 0046 – 707 10 90 00