Grafisk design

 

Så här går det till..

Vi kan ta fram banners, grafiska element, brand book, vikfoldrar/produktblad och kataloger till er.
InfoMediaTech utgår från era önskemål och gör grafisk design i enlighet med ert varumärke.
En bra broschyr handlar inte bara om att den ska vara snygg, utan den måste också fylla sin funktion och förmedla kvalitet. Den ska vara effektiv och vara något du och dina medarbetare kan vara stolta över.

DESIGN

Vi hjälper er med annonser, foldrar och reklamblad som innebär bild och text som man sätter in i en tidning eller online för att marknadsföra era produkter. Vi kan även göra era visitkort, rollup, vepor och affischer..

GRAFISK

Trycksak, broschyr, produktblad. Ett produktblad eller en layout; Vi tar fram det som passar ditt företag efter ett möte där du får berätta om er och era behov.

REDIGERING

Vi hjälper er att redigera era bilder, foton och filmer för att få dem som ni vill ha dem. Det kan vara urklipp eller andra avancerade redigeringar. Våra kreativa grafiska designers har lösningar till alla era behov.

BRANDING

Varumärket, grafisk profil och brand book. En grafisk profil innehåller ofta färger, typsnitt, logotype och andra grafiska element.

Nedan en del av vi har gjort till våra kunder

 

Made by InfoMediaTech

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /customers/6/1/6/infomediatech.com/httpd.www/imt/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 175
Vill du att vi färgar din tillvaro?