Behöver du en ny hemsida eller vill ha en
makeover av din nuvarande hemsida?

 

Infomediatech Solutions – Din webbyrå i Malmö

Vi skräddarsyr din hemsida utefter dina behov. Behöver du hjälp med marknads-
och onlinemarknadsföring så löser vi det också. 
Att skapa en hemsida är lite som att bygga ett hus,
du äger en massa saker ”bilder och text” som du vill få in i flera rum 
”sidor” gärna på ett så fint
och väl avvägt sätt som möjligt. Precis som när du bygger ett hus så är det mycket lättare
att lyckas om du från början har en ritning över var allting ska vara.

Kreativt team

Vårt kreativa team tar fram både hemsidor och webbutiker. Vi är snabba och jobbar kvalitativt med webbproduktion. Genom analys av era behov och era besökare ser vi till att skapa webbsidor som passar er verksamhet. Vi bygger både funktionsrika och enklare hemsidor som kan växa i takt med er affärsverksamhet.

Webbdesign

Vi gillar att skapa välgjorda webbsidor som är designade med både känsla och eftertanke. Våra grafisk designers och webbdesigners jobbar tillsammans med att producera även de mest krävande hemsidorna. Vi hjälper dig att ta fram en snygg och kommunikativ sida som förstärker ditt varumärke.

Responsiv design

Vi bygger webbsidor på de senaste ramverken som responsivt anpassar sig till smartphones, surfplattor, laptops och stationära datorer. Upplevelsen av hemsidan blir lika bra oberoende av vad man surfar på! 65 % av svenskarna surfar via mobilen varje dag, så det är viktigt att ha en mobilanpassad hemsida!

SEO och Google Analytics

När vi utvecklar en hemsida kan vi även sökmotoroptimera den för att göra den sökbar och tillgänglig. Vi ser även till att ni får den mätbar med Google Analytics så att ni kan se till att uppfylla era mål med er hemsida.

Några nybyggda sidor

Made by Infomediatech

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /customers/6/1/6/infomediatech.com/httpd.www/imt/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 175
Vill du ha en ny hemsida? Vi kan även uppdatera eller göra om den som finns!