Vi söker återförsäljare / drivna företag

business

Välkomna till oss vi söker drivna företag som vill lyckas

Nu har du möjligheten att bli återförsäljare till våra utbildningar/ tjänster
Har ni arbetat med media, marknadsföring, webb och kommunikation och är intresserade av nya, möjligheter?
InfoMediaTech söker alltid bra partners. Samarbeten som fungerar för alla inblandade är ett vinnande koncept.
Eftersom vi arbetar i en bransch där det finns oändliga möjligheter och många kunder så behöver vi hjälp med att nå ut till fler företagskunder runt om i Sverige.
Oavsett om ni är en nystartad firma med hungriga anställda, eller ett företag med rutin, så är våra tjänster något för er!
Med vårt partnerprogram/ återförsäljare-program kan vi erbjuda ett långsiktigt samarbete där vi står för administration, leverans, och ni för kundkontakt. Vårt program är unikt eftersom vi kan leverera konkurrenskraftiga tjänster. Vi står bland annat för utveckling produktion, analys av deras behov, erbjuder dem senaste utbildningarna, och prisvärda tjänster. Detta kombinerat med bra ersättningar gör oss unika.
Utöver de olika nivåerna i återförsäljarprogrammet, visar även specialiserings-områden på återförsäljarnas kompetens och expertis. Dokumenterad förmåga att löpande kunna leverera avancerade och kundanpassade programlösningar och support utgör grunden för återförsäljarnas specialiserings-program
InfoMediaTech har idag några återförsäljare samt eget kontor för att kunna hjälpa så många kunder som möjligt, men vi kan bli ännu fler, och ännu bättre!
Hör av er idag för mer information till Karin Ohlsén på karin.ohlsen@infomediatech.com eller 0707-10 90 00

Ansök idag