Snapchats nya häftiga funktioner

New-Snapchat-Update

Snapchats nya häftiga funktioner

Efter en lyckad 2016 släppte snapchat en uppdatering (10,0) i januari 2017 som översyn av snapchat UI, och införde en handfull nya funktioner till appen. Så, vad är annorlunda? Bortsett från de uppenbara förändringar i design på Chatt och Story sidor, det finns en ny sökfältet som finns på kameran delen av appen. Tryck på sökfältet för att få upp en snabb chatt fönster som visar de personer du nyligen har talat med via snapchat. Tryck helt enkelt på profil ikonen för den person du vill tala med, och du kommer att tas till relevant snapchat chatt.

1. Grupper
Detta är den stora av gäng för snapchat så upp till 16 personer kan prata med varandra. Dessutom innehåller den ett sätt att lämna den lilla nätet publiken meddelande med en av personerna i gruppen, och dåvarande med en uttagsåterförenas chatt besättningen. Naturligtvis, klistermärken, bitmojis, röstanteckningar och andra digitala tillbehör finns i gruppchatt.

2. Shazam
Snapchat missbrukare kan nu hålla nere på appens kamera för att identifiera en låt spelas i deras närhet. En Snap Inc. rep förklarade vidare hur det fungerar. ”När du Shazam en låt, frågar en popup-ruta om du vill veta mer om låten därifrån kan du lyssna på en förhandsgranskningsklipp, se texter, titta på Vevo video och se rekommenderade låtar. samma alternativ är tillgängliga för låtar du har Shazamad som sparas i inställningarna. ”

3. Sax
Med den här funktionen kan användaren klippa ut en del av ett meddelande och förvandla det till en anpassad klistermärke, som kan lagras på sitt konto.

4. Pensel
Men den funktion man kan klä upp som aldrig förr med färg och allmän konstnärliga iver.

Tycker du på sociala medier? Det gör vi också! Klicka på katten ner att kolla våra utbildningar inom sociala medier eller ta kontakt med oss direkt.

 

katten