För enstaka personer

Schemalagda kurser
Vi har en hel del spännande kurser som presenteras på vår hemsida. De kurserna hittar du på fliken utbildningar

 

Anpassade kurser
Ett effektivt alternativ är att vi kan anpassa kurserna utefter ditt behov.

 

Konsulter
Kopplas på om vi har någon person som behöver hjälp eller som en fortsättning på något ni har utbildat er inom.

 

Kompetens paket
Vi har 3 olika paket att välja mellan där ditt företag får löpande timmar av konsultering och utbildning med support via mail. Du kan när som helst byta paket och detta löper på månadsvis. Paket:  6 / 9/ 18 timmar konsult/ månad, utbildning, analys och åtgärdsförslag. Du kan välja ett paket och fortsätta med ett annat nästa månad utan förbindelser, sägs upp 1 månad innan avslut. Kontakta oss direkt för upplägg.

 

Färdiga kurspaket
Vi har ett antal färdiga kurspaket att välja mellan, ger dig en möjlighet att få en komplett utbildning till ett mycket bra pris.

För flera personer i företaget

Workshops
Gör vi för er som vill träna extra mycket, ta med ert eget material. Ibland har vi även egna öppna workshops. Håll utkik!

 

Anpassade kurser
Kan vi göra utefter just era behov, mycket effektivt alternativ.

 

Seminarier
Gör vi för dig som behöver dra något allmänt för er personal eller för er som vill skräddarsy något som löser just era problem.

 

Klippkort eller kompetenskort
Försäkra dig om att ni har kontinuerlig utbildning -du blir bäst på det senaste

Startpaket i alla ämnen
Vi kommer ut på plats hos er och gör en första inventering och förslag på åtgärd som besparar er både tid och pengar. Vi kan även göra paket av detta, där vi tar fram en plan på hur ni ska gå tillväga för att få ut det mesta möjliga av det ni vill ha. Ni kan exempelvis välja analys, inventering och åtgärdsförslag och därefter konsulttimmar blandat med anpassade kurser eller konsult på plats hos er. Allt med konsultation med oss och kontaktperson hos er.

Kontakta oss via mail eller ring gärna

  0707 – 10 90 00

I am test text for Call to action.