Ny konsult hos InfoMediaTech

Dan började arbeta som Google Analytics-konsult ett par månader efter att Google i november 2005 hade lanserat Google Analytics, genom att då bli anställd hos Skandinaviens första så kallade Google Analytics Certified Partner (GACP). Här arbetade han i drygt 8 år med Google Analytics och föregångaren Urchin samt under senare år med Google Analytics Premium

Han kommer att ta hand om våra Google Analytics utbildningar men även agera support utåt till våra kunder med nedan innehåll

dan-240x240-72dpi
SKRÄDDARSYDD UTBILDNING
Som namnet antyder anordnar vi en kurs helt utifrån era behov. En skräddarsydd kurs är speciellt lämplig när ni är flera personer från samma företag som vill lära er mer om Google Analytics.
Under utbildningen använder vi ert eget Google Analytics-konto. Det vill säga; ni lär er genom att titta på, diskutera och analysera er egen data tillsammans med kollegorna. Det är en bra utgångspunkt när ni fortsättningsvis skall använda Google Analytics i verksamheten.
GOOGLE ANALYTICS STATUSKONTROLL
  • Är du säker på att Google Analytics har blivit korrekt implementerat på din sajt?
  • Har ditt företags affärsmål blivit konfigurerade så att du kan följa dem i Google Analytics?
  • Saknar du något i Google Analytics? En speciell rapport? Eller statistik på hur många som har laddat ner PDF-dokument?
En Statuskontroll av din Google Analytics-uppsättning är en konsulttjäst som identifierar eventuella fel i implementeringen som kan göra din analyticsdata mer eller mindre obrukbar.
Dessutom gör vi en inventering av era viktigaste nyckeltal och rapporteringskrav för att hjälpa er få relevant information vid rätt tillfälle i ett lämpligt format.
I tjänsten ingår att vi korrigerar eventuella fel samt genomför de implementeringar som krävs förutsatt att det inte kräver ändringar i befintlig, eller implementering av ny kod. Om det blir nödvändigt med kodimplementering förklarar vi för er IT-resurs vad som behöver göras samt bistår med support under arbetet med implementeringen.
GOOGLE ANALYTICS-SUPPORT
Om du och ditt företag behöver hjälp med Google Analytics kan vi erbjuda konsulttjänster som tillgodoser de flesta behov som kan tänkas uppstå.
Det kan exempelvis handla om:
  • Hjälp med att definiera KPI:er och säkerställa att de ingår i mätningen.
  • Koppla ihop Google Analytics med ditt AdWords-konto.
  • Implementering av e-handelsspårning.
  • Uppsättning av anpassade rapporter och dashboards.
  • Felsökning av imlementering.
  • Hjälp med att göra analyser.
  • Coaching av era webbanalytiker.