Ny digitalcoach hos InfoMediaTech

Alexander Paakkonen (Alex) heter jag,  jag är en  jordnära kille
som alltid har nära till skratt. alex

Jag har lyckats packa med mig några års erfarenhet sedan mina avslutade studier. Det som varit gemensamt är att jag alltid engagerar mig till ett hundra procent.
Det jag ska jobba med hos InfoMediaTech är: Kundservice: försäljning. Reklam: marknadsföring, ledarskap och kreativt tänk.

Jag kommer i första hand jobba med kundkontakter, marknadskampanjer och  Sociala Medier som Facebook, Youtube mm och hjälpa företag med dessa kanaler. Jag kommer att skapa kampanjer och marknadsföra vårt koncept utåt till företag och organisationer.
Min förmåga att möta situationer genom analys och problemlösning har gett mig möjligheten att arbeta med det som intresserar mig, det vill säga människor och praktiskt arbete. Genom mina erhållna kunskaper om att ge god service har jag lätt för att skapa nya och varaktiga relationer.