SEO- Sökmotorsoptimering

Datum Tid Plats Ingår i kurspaket
31 mar, 2017 09:00 - 16:00 Göteborg
seoFör dig som inte alls, eller väldigt lite, har arbetat med marknadsföring på sökmotorer men vill hitta ett bra sätt att öka försäljningen. Vill lära marknadsavdelningen om de nya möjligheterna till ökade intäkter som sökmarknadsföring innebär. Vill ha nya idéer om hur man kan marknadsföra sin webbplats och vill lära sig synas på sökmotorerna.

 

Syfte: Utveckla företagets kunnande om internetmarknadsföring med inriktning på sökoptimering och PPC

 

  • Kursinnehåll: Med denna kurs får du lära dig alla grunderna och kan direkt påbörja arbeta med din sökmarknadsföring. Under utbildningen lär du dig att göra sökmotorsanalyser hur en sökmotor fungerar
    hur en sökmotor rankar webbplatser vilka parametrar som är viktiga att känna till
    vilka fallgropar som finns och mycket mer

Någon kunskap om programmering eller scriptspråk är inte nödvändig. Utöver detta kommer ett antal timmar att ägnas åt hur sponsrade länkar på Google fungerar och du får själv prova på.

 

Schemakurs: Fika och lunch ingår i samtliga kurser. Vi jobbar helst med våra grafiska kurser i macmiljö, internet finns tillgängligt för alla under kurserna. Kursböcker och diplom ingår också i samtliga kurser.

Anpassad skräddarsydd kurs: Vi anordnar kurs just efter era behov och anpassar efter yrkesområde och kunskapsnivå. Hör av er till oss för mer information! Vi har även en SEO steg 2 kurs

Boka

Bokningen är stängd för denna utbildning.