Premiere Rush

Datum Tid Plats Ingår i kurspaket
8 maj, 2020 09:00 - 16:00 Malmö

För att bli framgångsrik med att filma behövs både kreativitet och strategi. Bli regissör och ta kontroll över ert varumärke, vilka ni är, hur ni uppfattas och hur ni vill upplevas. Internt samt externt…

 

Målgrupp: Alla som arbetar med kommunikation; småföretagare, chefer, kommunikatörer, varumärkes ansvariga, marknadsförare, informatörer

Syfte: Utifrån sin egen roll eller behov i organisationen, få en mer konkret bild av hur man gör för att föra fram berättelser via film

Adobe Premiere Rush är en ny, banbrytande programvara som passar perfekt för organisationer som vill skapa effektiva arbetsflöden för sin filmproduktion och där många av filmarna är nybörjare. Programvaran ingår prenumerationerna av Adobe CC, vilket betyder att din organisation kanske redan betalar för det!

Premiere Rush är både en kamera-app för mobilen och ett redigeringsprogram. Den fungerar på både mobiler, läsplattor och datorer (kommer för Android under 2019).

Programmet är lättanvänt och den stora fördelen är att filmaren sömlöst kan föra projekten mellan olika enheter. Detta skapar möjlighet att för flera i organisationen att arbeta med samma filmprojekt. Exempelvis kan en redigeringsspecialist kan ta över projektet och lägga sista handen på det i Premiere Pro, som även det finns i Adobe CC.

För vem
Kursen vänder sig till marknadsförare, kommunikatörer och andra som behöver kunna arbeta i team och som söker smidiga arbetsflöden för att producera filmer för webben.

 

Kursinnehåll 
Kursen är upplagd som en inspirerande workshop där teoretiska genomgångar varvas med praktiska övningar. Deltagarna producerar ett eget kortare inslag som spelas in i mobilen. Redigeringen påbörjas i mobilen och avslutas med redigering i laptop.

Översikt. Genomgång av struktur och möjligheter.

  • 12 steg för att filma med Premiere Rush. Genomgång av appen i Rush och generella tips för filminspelning med mobilkameror.
  • Praktisk inspelningsövning.
  • Genomgång av redigering i Premiere Rush i Iphone/Mac/Windows.
  • Praktisk redigeringsövning i mobil och ex laptop.
  • Export till Premier Pro och sociala medier.
  • Sammanfattning och utvärdering.

 

Schemakurs: Fika och lunch ingår i samtliga kurser. Viss kursdokumentation och diplom ingår också i samtliga kurser.

Anpassad skräddarsydd kurs: Vi anordnar en kurs just efter era behov och anpassar efter yrkesområde och kunskapsnivå. Hör av er till oss för mer information

 

Boka

Bokningen är stängd för denna utbildning.