Ledarskap utan att vara chef

Datum Tid Plats Ingår i kurspaket
15 feb, 2017 - 16 feb, 2017 09:00 - 16:00 Malmö

bild_eksalj

Med inriktning på att bidra till teamets framgång med ett tydligt ledarskap ger kursen insikt i vad som motiverar andra och hur du får gruppen att fungera bra.

Leda utan att vara chef är kursen för dig som leder andra utan att formellt vara chef från början. Du kanske leder projekt, driver utvecklingsarbete, leder team eller arbetsgrupper, arbetar med koordination och samordning eller har tagit första steget mot en chefsroll.

Syfte: Att få ut sitt budskap är ett högt prioriterat mål

Kursinnehåll:

Under utbildningen får du insikt i dina styrkor och lär dig leda människor i det dagliga arbetet. Du får kunskap att hantera konflikter, gränsdragningar samt stärker din auktoritet som ledare. Du får insikt om din betydelse för gruppen, hur just din grupp fungerar och vad varje enskild individ behöver för att bidra till teamets framgång.
Målgrupp:Kursen vänder sig till dig som ska presentera i någon form

Schemakurs: Fika och lunch ingår i samtliga kurser. Internet finns tillgängligt för alla under kursen. Kursböcker och diplom ingår också i samtliga kurser.

Anpassad skräddarsydd kurs: Vi anordnar en kurs just efter era behov och anpassar efter yrkesområde och kunskapsnivå. Hör av er till oss för mer information

 

Boka

Bokningen är stängd för denna utbildning.