Kom igång med Google Analytics – workshop 8/ 6

Med Google Analytics kan man på ett enkelt och lätt sätt se vad som händer på ens hemsida, var och vad användare söker på för att hitta till just din webbplats.  Google Analytics är ett gratisverktyg för digital analys som låter dig samla in data från din webbplats, skapa rapporter och analysera data.

Idag är det närmast en självklarhet för verksamheter med online-närvaro att använda ett analysverktyg som Google Analytics för att få insikt i hur besökare hittar till och beter sig på eran webbsajt.

Workshopmål
Du får introduktion till vad, varför och hur du ska göra för att med hjälp av Google Analytics fatta smartare beslut baserade på data från besökare till din webbsajt.

När du behöver fokusera på att hitta lösningar, nya möjligheter, åtgärda ett problem, komma vidare i ett projekt eller testa nya metoder, då är workshopen en suverän metod! En workshop är helt enkelt en strukturerad brainstorming där man snabbt får fram idéer och lösningar som man strukturerar och prioriterar. Det är ett mycket effektivt arbetssätt som engagerar deltagarna.

Kom igång med Google Analytics
8/ 6
kl 16.00- 19.00

(ta med eget material och få hjälp och stöd)
Vi kommer först att köra en lite genomgång av ämnet och sedan jobbar vi i workshop format.

595kr/ person och tillfälle
svisha in pengarna och skicka in kvittot till oss