InfoMediaTech har en praktikant från Digital Design programmet

Martina ska vara hos oss i 10 veckor i praktik och hon pluggar till Digital Designer i Kristianstad.

Vi tycker det ska bli mycket spännande att ha henne här och hon kommer att få ta del av allt vårt jobb och

även titta på hur man kan utveckla vissa tjänster, här får hon berätta lite med om sig själv:

martina

Jag är 21 år gammal och studerar mitt sista år på Digital Design-programmet på Högskolan Kristianstad.

Under studierna så designar och utvecklar vi koncept som förtydligar och underlättar användningen av olika digitala artefakter. Mitt jobb som digital designer är att designa för en bättre upplevelse. Jag anser även att designprocessen är minst lika viktig att designa, då det i just denna fas dem kreativa idéerna grundas.

Utöver mina studier så bedriver jag även ett aktiebolag där vi arbetar med design och innovation. Så fort vi får nya idéer om produkter eller lösningar sätter vi igång med designprocessen och ni ser våra resultat på marknaden.

Jag brinner för kommunikation, entreprenörskap, digital marknadsföring och sociala medier. Ännu mer när alla områden kombineras. Utan kommunikation i alla dess former kan vi inte utbyta tankar, åsikter eller information med varandra.

Jag ser fram emot arbetslivet inom denna branschen. Men framförallt ser jag fram emot arbetet jag kan tillföra till branschen.

”What a great time to be born, what a great time to be alive, because this generation gets to completely change this world” – Paul Hawken