Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vi bygger din nya hemsida med den senaste tekniken!

Infomediatech solutions

Att skapa en hemsida är lite som att bygga ett hus, du äger en massa saker ”bilder och text” som du vill få in i flera rum ”sidor” gärna på ett så fint och väl avvägt sätt som möjligt. Precis som när du bygger ett hus så är det mycket lättare att lyckas om du från början har en ritning över var allting ska vara.

Kreativt team

Vårt kreativa team tar fram både hemsidor och webbshopar. Vi är snabba och jobbar med kvalité. Genom analys av era behov och era besökare ser vi till att skapa sidor som passar er verksamhet. Vi bygger både funktionsrika och enklare sidor som kan växa i takt med er affärsverksamhet.

Känsla för digital design

Vi gillar att skapa välgjorda webbsidor som är designade med både känsla och eftertanke. Våra grafisk designer och webbdesigner jobbar tillsammans att tar fram även de mest krävande projekt. Vi hjälper dig<br /> att ta fram en snygg och kommunikativ hemsida som förstärker ditt varumärke.

Responsiv design

Vi bygger webbsidor på de senaste ramverken som responsivt anpassar sig till smartphones, surfplattor, laptops och stationära datorer. Upplevelsen av webbsidan blir lika bra oberoende av vad man surfar på!

SEO och Google Analytics

När vi utvecklar en hemsida kan vi även optimera den samtidigt för att göra den sökbar och tillgänglig. VI ser även till att ni får den mätbar med Google Analytics så att ni kan se till att uppfylla era mål med er hemsida.

Några nybyggda sidor

Made by Infomediatech

Vill du ha en ny hemsida? Vi kan även uppdatera eller göra om den som finns!
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.