SEO- Sökordsoptimering

Datum Tid Plats Ingår i kurspaket
5 apr, 2016 09:00 - 16:00 Malmö

seoFör dig som inte alls, eller väldigt lite, har arbetat med marknadsföring på sökmotorer men vill hitta ett bra sätt att öka försäljningen. Vill lära marknadsavdelningen om de nya möjligheterna till ökade intäkter som sökmarknadsföring innebär. Vill ha nya idéer om hur man kan marknadsföra sin webbplats. Är van att göra det mesta själva och vill lära sigsynas på sökmotorerna.

Syfte: Utveckla företagets kunnande om internetmarknadsföring med inriktning på sökoptimering och PPC

Kursinnehåll: Med denna kurs får du lära dig alla grunderna och kan direkt påbörja arbeta med din sökmarknadsföring. Under utbildningen lär du dig att göra sökordsanalyser, hur en sökmotor fungerar, hur en sökmotor rankar webbplatser, vilka parametrar som är viktiga att känna till, vilka fallgropar som finns och mycket mer. Någon kunskap om programmering eller script-språk är inte nödvändig. Utöver detta kommer ett antal timmar att ägnas åt hur sponsrade länkar på Google fungerar och du får själv prova på att göra annonser.

Schemakurs: Fika och lunch ingår i samtliga kurser. Vi jobbar helst med våra grafiska kurser i macmiljö, internet finns tillgängligt för alla under kurserna. Kursböcker och diplom ingår också i samtliga kurser.

Anpassad skräddarsydd kurs: Vi anordnar en kurs just efter era behov och anpassar efter yrkesområde och kunskapsnivå. Hör av er till oss för mer information Vi har även en steg 2 kurs

Boka

Bokningen är stängd för denna utbildning.