Effektiv kommunikation

Datum Tid Plats Ingår i kurspaket
13 jul, 2016 09:00 - 16:00 Malmö

bild_eksalj

Målgrupp: Kursen vänder sig i första hand till personer som i sitt arbete har som uppgift att leda möten och workshops

Syfte: Ger dig kunskap och verktyg som hjälper dig att planera och genomföra dina möten med ökad professionalitet och framgång

Hur: Workshop kombinerar teori och praktiska övningar

Kursinnehåll:

Det här är en utbildning som står på två ben. Effektiv kommunikation och kreativitet – nödvändiga ingredienser för att nå framgång med ett möteskoncept.

Förmågan att leda ett möte effektivt är en grundläggande kompetens som omfattar alla mötestyper och riktar sig till alla mötesledare. Vi utreder vilka de grundläggande förutsättningarna är och vilken roll och vilka möjligheter du har som mötesledare.

Förmågan att utveckla effektiv kommunikation handlar om förståelse för hur den kreativa processen fungerar. Att på ett genomtänkt användande av metoden kan få deltagarna att medverka på bästa sätt.

Schemakurs: Fika och lunch ingår i samtliga kurser. Vi jobbar helst med våra grafiska kurser i macmiljö, internet finns tillgängligt för alla under kurserna. Kursböcker och diplom ingår också i samtliga kurser.

Anpassad skräddarsydd kurs: Vi anordnar en kurs just efter era behov och anpassar efter yrkesområde och kunskapsnivå. Hör av er till oss för mer information

 

Boka

Bokningen är stängd för denna utbildning.