Vi vet att utbildning gör skillnad för dig själv, för din avdelning och för ditt företag

Vårt hjärta klappar varmt för kompetensutveckling och här är våra 5 starkaste argument
till varför vi tycker att du borde vidareutbilda dig. Något att ta med till nästa utvecklingssamtal?

 

Du boostar din karriär
Kompetensutveckling är oerhört viktigt för alla yrkesverksamma personer. Du ökar dina chanser att både behålla ditt nuvarande jobb – eller ta nästa steg i karriären.

Du blir mer effektiv och kan ta på dig nya arbetsuppgifter
Hela din arbetsplats påverkas positivt om du får möjlighet till kompetensutveckling. Med färsk kompetens i ryggen kan du ta på dig nya, mer kvalificerade arbetsuppgifter.

Du blir mer motiverad
Regelbunden kompetensutveckling och motivation går hand i hand. Genom att gå på föreläsningar, utbildningar, workshops och seminarium där du tar in ny kunskap, får nya insikter och dessutom får chans att dela idéer och visioner med branschkollegor.

Du håller koll på trender
Världen snurrar snabbt och kompetens är inte statisk. Efterfrågan och tillgång på kompetent arbetskraft kommer att förändras i takt med att vår ekonomi utvecklas. Därför är det avgörande att du som anställd får utrymme att komplettera dina nuvarande färdigheter.

Du bidrar till innovation
En snabb teknikutveckling samt en ökad globalisering gör att din kompetens blir din arbetsgivares viktigaste beståndsdel i skapandet av förutsättning för innovation. Ju mer kompetensutveckling du får, desto bättre blir du på att effektivisera problemlösning, hitta nya sätt att förenkla och förbättra gamla tillvägagångssätt samt att se nya affärsmöjligheter!

 

Intensiv kreativ marknadsföringskurs för dig som vill lära dig WordPress och  Sociala Medier

Utbildningen är på 4 heldagar. 3 dagar jobbar vi intensivt i WordPress och Sociala Medier. En dags vila i solen. Det finns 6 platser och det är ett unikt tillfälle för er att få både kunskap och komma tillbaka med nya friska krafter.

Vi kommer att hålla till i en villa med stor park 15 min från Alicante flygplats och 2 km till stranden.
Vi jobbar i workshopformatet “learning by doing”. Vi går igenom grunderna-mellannivå i WordPress samt jobbar med sociala medier där vi synkar ihop din företagsprofil för er produkt. Lär dig skapa professionell webb med WordPress som är en av marknadens populäraste publiceringssystem.

Helpension med mat och hotell, flygresa (bokar ni själva för typ 900-1500kr tur och retur på Momondo), rådgivning och coachning.

Vi kommer även att anordna en överraskning. Medtag egen laptop. Har ni inte programvaror så kan det ordnas på plats. Mac eller PC spelar ingen roll.

Kom tillbaka med ny kraft och ny kunskap.

 

Pris: 13.995 kr ex moms/ person betalas innan kurs.