Jobba hos oss

 

InfoMediaTech är ett ungt och spännande bolag som befinner sig i en expansiv fas. Vi arbetar med utbildning och produktion inom digital varumärkeshantering, grafisk produktion, webbproduktion, sociala medier och vi hjälper även företag att göra sig förstådda och nå ut
med sitt budskap externt eller internt via god marknadsföring och kommunikation. InfoMediaTech är en rolig och utvecklande
arbetsplats med högt i tak. Hos oss är medarbetarna grunden till företagets framgång.

 

Just nu söker vi en medarbetare

 

Vi söker någon som har erfarenhet och kunskaper i att assistera i olika projekt inom marknadsföring, koordination av uppdrag, planering
samt kundservice. Vi behöver en ”team player” som tycker att det är naturligt att kommunicera med folk av olika bakgrund. Har du IT-utbildning, är ca 23-30 år, är ivrig att arbeta med olika rolig uppdrag och har personlighet/ är självständig så är det ett stort plus.

Vi söker dig som ser lösningarna.

 

Hittar du inget jobb som passar dig just nu? Skicka gärna in en spontanansökan.

Genom att kombinera kreativ styrka, strategisk kompetens och passion för teknologi, tänker vi både nyskapande och utanför ramarna.

 

jobba hos oss

Välkomna till oss vi söker drivna företag som vill lyckas

 

Just nu har ni möjligheten att bli återförsäljare till våra utbildningar/tjänster.
Har ni arbetat med media, marknadsföring, webb och kommunikation och är intresserade av nya möjligheter?

 

InfoMediaTech söker alltid bra partners. Samarbeten som fungerar för alla inblandade är ett vinnande koncept. Eftersom vi arbetar i en bransch där det finns oändliga möjligheter och många kunder så behöver vi hjälp med att nå ut till fler företagskunder runt om i Sverige.

 

Oavsett om ni är en nystartad firma med hungriga anställda, eller ett företag med rutin, så är våra tjänster något för er!

 

Med vårt partnerprogram/ återförsäljarprogram kan vi erbjuda ett långsiktigt samarbete där vi står för administration, och ni för kundkontakt. Vårt program är unikt eftersom vi kan leverera konkurrenskraftiga tjänster. Vi står bland annat för utveckling, produktion, analys av kundens behov, erbjuder dem de senaste utbildningarna, och prisvärda tjänster. Detta
kombinerat med bra ersättningar gör oss unika.

 

Utöver de olika nivåerna i återförsäljarprogrammet, visar även specialiserings-områden på återförsäljarnas kompetens och expertis. Dokumenterad förmåga att löpande kunna leverera avancerade och kundanpassade programlösningar och support utgör grunden för återförsäljarnas specialiseringsprogram.

 

InfoMediaTech har idag några återförsäljare samt eget kontor för att kunna hjälpa så många kunder som möjligt, men vi kan bli ännu fler, och ännu bättre!