Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Grafisk design

Så här går det

Allt från banners, grafiska element, brand book, vikfoldrar/ produktblad
och kataloger tar vi fram till er InfoMediaTech utgår från ert önskemål och gör grafisk design i enlighet med er grafiska profil och målgruppens behov. En bra broschyr handlar inte bara om att den ska vara snygg, den måste också fylla sin funktion och förmedla kvalitet. Den ska fungera hela vägen och vara något du och dina medarbetare kan vara stolta över.

DESIGN

Vi hjälper er med annonser och reklamblad som innebär bild och text som man sätter in i en tidning eller online för att man vill sälja eller marknadsföra sina produkter. Roll-ups, vepor, banderoller, affischer, tavlor mm.

GRAFISK

Trycksak
, broschyr
produktblad Ett produktblad är en kort beskrivning av varje produkt som sammanfattar resultat och andra tekniska egenskaper hos produkterna, dess maskiner, komponenter och programvaror.

REDIGERING

Bildredigering är en metod där man med datorns hjälp manipulerar bilder för att få dem att spegla det man är ute efter. Våra kreativa grafiska designer har lösningar till alla behov av visitkort.

BRANDING

Varumärket
, grafisk profil
 brand book. En grafisk profil innehåller ofta färger, typsnitt, logotype och andra grafiska element. Vi skapar även anpassade maskotar-karaktärer som passar i företagets grafiska profil.

Nedan en del av vi har gjort till våra kunder

Made by Infomediatech

Vill du att vi färgar din tillvaro?
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.